Novice

Kakovostno električno kolo Shengmilo lahko traja več let!

Visokokakovostna električna kolesa Shengmilo™

Shengmilo™ visoka kvaliteta električna kolesa so bila izdelana s številnimi tržnimi premisleki. Poskušali smo razviti in uporabiti le najboljše materiale, najboljše razpoložljive dele in vključiti najboljše lastnosti, kar so zahtevale naše stranke in uporabniki. Kolesa so močno preizkušena in uvedene so številne modifikacije in spremembe, preden smo pripravljeni svetu predstaviti nove modele. Zato so naše ocene e-koles vedno visoke in naše povratne informacije so večinoma zelo pozitivne. 

Na trgu je veliko električnih koles, zato je včasih težko sprejeti odločitve o tem, kaj kupiti. K sreči le malo znamk, kot je Shengmilo™, izstopa s svojimi naprednimi funkcijami in zelo visoko kakovostjo! Kolesa Shengmilo™ so narejena tako, da trajajo presegajo vaša pričakovanja!

Shengmilo™ je prepoznaven po naši visoki kakovosti, pa tudi po nekaterih drugih ekskluzivnih lastnostih. Večina naših modelov ima debele gume, zaradi česar je vožnja veliko bolj udobna in je videti veliko bolj napreden. Glede pnevmatike je tudi naša prednost mag kolo ki ponuja futurističen pogled in zagotavlja tudi boljšo trajnost, saj se magnetno kolo ne more tako enostavno upogniti ali poškodovati. 

Ste nekdo, ki si želi hitrost, pospešek in navor? Ne iščite več. Shengmilo™ je poskrbel, da lahko dobite točno to, kar želite. Nadgrajeni brezkrtačni motorji do 1000 W so narejeni, da izboljšajo vašo vožnjo in da vas osrečijo.

6 komentarji on Kakovostno električno kolo Shengmilo lahko traja več let!

 1. Mesut pravi:

  Guten Tag kann man bei ihnen Ersatzteile bestellen falls der Motor von mx01 kaputt gehen sollte?

  1. shengmilo pravi:

   Dragi Mesut,
   da, če kupujete neposredno na našem spletnem mestu, vam bomo zagotovili vse nadomestne dele in popolno podporo.
   Lep pozdrav, Shengmilo

 2. vikentrigger pravi:

  Le kako naj zagotovim delovanje motorja na električni pogon

 3. Luis pravi:

  Hola, los modelos MX20 y MX21 de 500w ¿están homologadas dentro de la normativa EPAC (Electronically Power Assisted Cycles) za Europa y España?

  En su caso, requerirán matriculación como ciclomotor y seguro obligatorio? Como podría obtener su certificado de homologación europeo? Gracias.

  1. Luis pravi:

   Importante donde descargar certificado de homologación europeo.

  2. shengmilo pravi:

   Dragi Luis,

   Dobra novica, električno kolo Shengmilo je prestalo certifikat EU EN15194.
   Zdaj se lahko običajno uporablja na večini cest.

   Najboljše spoštovanje
   shengmilo

Pustite Odgovori

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena *

Pomaknite se na vrh
napaka: Vsebina je zaščitena !!