• Ni izdelkov v košarici.
Poglej košarico
Vmesni seštevek:

Novice

Prednosti Fat tire ali Fat Bike – e-kolesa Shengmilo!

Debela guma

Mastna pnevmatika kolesa postajajo vse bolj priljubljena, in to se dogaja z zelo dobrim razlogom. Kolesarski navdušenci se lahko zdaj s kolesi vozijo po zahtevnih terenih, po katerih je bilo dolga desetletja skoraj nemogoče voziti. E-kolesa Shengmilo™ Fat tire so udobna za vožnjo po snegu, blatu, pesku (plažah) in številnih drugih terenih. Morda videz ni najpomembnejša lastnost, a bodimo iskreni; Kolesa z debelimi pnevmatikami izgledajo veliko bolje od običajnih koles z pnevmatikami. Torej izgledajo bolje, se bolje vozijo – ne bi smelo biti nadaljnje vprašanje, zakaj postajajo tako priljubljeni, kajne? Druga prednost pnevmatik Shengmilo™ fat je cena, saj je enaka ali enaka običajni pnevmatiki. To smo storili, da bi našim strankam zagotovili le najboljšo izkušnjo!

Aat bike (imenovano tudi debelo kolo, debela pnevmatika, kolo z debelimi pnevmatikami ali snežno kolo) je terensko kolo s prevelikimi pnevmatikami, običajno 3.8 in (97 mm) ali večjimi, in platišči 2.16 in (55 mm) ali širšimi, zasnovano za nizek pritisk na tla, ki omogoča vožnjo po mehkih , nestabilen teren, kot so sneg, pesek, barje in blato.[1] Fatbikes so zgrajena okoli okvirjev s širokimi vilicami in ostanejo za namestitev širokih platišč, potrebnih za namestitev teh pnevmatik. Široke pnevmatike se lahko uporabljajo pri tlaku do 340 hPa; 0.34 bara (5 psi) za nemoteno vožnjo čez grobe ovire. Ocena 550–690 hPa; 0.55–0.69 bara (8–10 psi) je primerno za večino kolesarjev.[2] Fatbikes so bili izumljeni za uporabo na snegu in pesku,[1] vendar so sposobna prečkati različne vrste terena, vključno s snegom, peskom, puščavo, barji, blatom, pločniki ali tradicionalnimi stezami za gorsko kolesarjenje.[3] Šport se včasih imenuje kolesarjenje z debelimi pnevmatikami ali kolesarjenje z debelimi pnevmatikami.
vir: wiki

Shimano gear Advanced menjalnik

Shimano menjalnik za Shengmilo™

Shimano napredni menjalnik je eden najboljših na trgu, zato v naši ekipi Shengmilo™ ni bilo veliko razprav. Odločitev je bila logična, za vse modele električnih koles smo uporabili Shimano menjalnike. Shimano ponuja hitrejše in bolj gladko prestavljanje, brez potrebe po vzdrževanju in čiščenju. Znana je kot dolgotrajna in zelo trpežna blagovna znamka. S pravilno nego bo deloval kot nov tudi po dolgih letih celo desetletja vsakodnevne uporabe.

Shimano, Inc. (株式会社シマノ, Kabushiki-gaisha Shimano) je japonski multinacionalni proizvajalec kolesarskih komponent, ribiškega pribora in opreme za veslanje. Do leta 2005 je izdelovalo zaloge za golf, do leta 2008 pa opremo za deskanje na snegu. S sedežem v Sakaiju na Japonskem ima podjetje 32 konsolidiranih hčerinskih družb in 11 nekonsolidiranih hčerinskih družb. Primarne proizvodne tovarne Shimano so v Kunshanu na Kitajskem; Malezija; in Singapurju.

Leta 2017 je imel Shimano neto prodajo v višini 3.2 milijarde ameriških dolarjev, 38 % v Evropi, 35 % v Aziji in 11 % v Severni Ameriki. Sestavni deli koles so predstavljali 80 %, ribiški pribor 19 %, ostali izdelki pa 0.1 %. S podjetjem se javno trguje, s 93 milijoni navadnih delnic v uveljavljanju.
vir: wiki

Kakovostno električno kolo Shengmilo lahko traja več let!

Visokokakovostna električna kolesa Shengmilo™

Shengmilo™ visoka kvaliteta električna kolesa so bila izdelana s številnimi tržnimi premisleki. Poskušali smo razviti in uporabiti le najboljše materiale, najboljše razpoložljive dele in vključiti najboljše lastnosti, kar so zahtevale naše stranke in uporabniki. Kolesa so močno preizkušena in uvedene so številne modifikacije in spremembe, preden smo pripravljeni svetu predstaviti nove modele. Zato so naše ocene e-koles vedno visoke in naše povratne informacije so večinoma zelo pozitivne. 

Preberi več

Video predstavitev Shengmilo MX21!

Priljubljenost Shengmilo™ MX21 se je v zadnjih kratkih tednih močno povečala! Če se sprašujete, zakaj si lahko preprosto ogledate video uvod. MX21 je zložljivo, vzdržljivo električno kolo z močnimi sprednjimi in zadnjimi amortizerji z dvojnim vzmetenjem in zmogljivim motorjem.

Preberi več

Pomaknite se na vrh
napaka: Vsebina je zaščitena !!