Novice

Shimano gear Advanced menjalnik

Shimano menjalnik za Shengmilo™

Shimano napredni menjalnik je eden najboljših na trgu, zato v naši ekipi Shengmilo™ ni bilo veliko razprav. Odločitev je bila logična, za vse modele električnih koles smo uporabili Shimano menjalnike. Shimano ponuja hitrejše in bolj gladko prestavljanje, brez potrebe po vzdrževanju in čiščenju. Znana je kot dolgotrajna in zelo trpežna blagovna znamka. S pravilno nego bo deloval kot nov tudi po dolgih letih celo desetletja vsakodnevne uporabe.

Shimano, Inc. (株式会社シマノ, Kabushiki-gaisha Shimano) je japonski multinacionalni proizvajalec kolesarskih komponent, ribiškega pribora in opreme za veslanje. Do leta 2005 je izdelovalo zaloge za golf, do leta 2008 pa opremo za deskanje na snegu. S sedežem v Sakaiju na Japonskem ima podjetje 32 konsolidiranih hčerinskih družb in 11 nekonsolidiranih hčerinskih družb. Primarne proizvodne tovarne Shimano so v Kunshanu na Kitajskem; Malezija; in Singapurju.

Leta 2017 je imel Shimano neto prodajo v višini 3.2 milijarde ameriških dolarjev, 38 % v Evropi, 35 % v Aziji in 11 % v Severni Ameriki. Sestavni deli koles so predstavljali 80 %, ribiški pribor 19 %, ostali izdelki pa 0.1 %. S podjetjem se javno trguje, s 93 milijoni navadnih delnic v uveljavljanju.
vir: wiki

2 komentarji on Shimano gear Advanced menjalnik

 1. timo pravi:

  Lepa dejstva o shimanu heh, ampak res se spomnim, da je bila ta znamka že na mojem prvem kolesu, ko sem bil star 10 let in nisem več kot 30, to je še vedno najboljši menjalnik, čestitke shimanu

  1. shengmilo pravi:

   Zdravo,

   hvala za vaš komentar.
   Strinjamo se, da je Shimano preprosto najboljši! 🙂

   Želim vam lep dan!
   shengmilo

Pustite Odgovori

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena *

Pomaknite se na vrh
napaka: Vsebina je zaščitena !!