Trgovina

Kolesarska čelada Shengmilo MTB s snemljivimi magnetnimi očali in zadnjo lučjo

Kolesarska čelada Shengmilo MTB s snemljivimi magnetnimi očali in zadnjo lučjo je primerna za vse MTB kolesarje. Ostanite varni s kolesarsko čelado Shengmilo med kolesarjenjem, popolno za uporabo na cesti in izven nje.

79 

Deliti to:

Opis

Kolesarska čelada Shengmilo MTB s snemljivimi magnetnimi očali in zadnjo lučjo ima tanek dizajn in lep videz ter zagotavlja večjo pokritost na zadnji strani čelade za malo dodatne varnosti. Majhna velikost kolesarske čelade Shengmilo MTB in izjemna moč hlajenja omogočata, da brez truda lebdi po zraku pod različnimi koti naklona in glave.

Popolno varno prileganje

Z natančnim prilagajanjem njihove širine po celotnem obodu vsake edinstvene glave sistem minimalističnega prileganja uporablja številčnico, ki jo je enostavno vrteti za večjo enostavnost prilagajanja, kar vam zagotavlja preprosto in udobno prileganje, ki se izogne ​​območjem pritiska.

Ultralahka kolesarska čelada za terensko gorsko kolesarjenje Shengmilo z odstranljivo zadnjo lučjoVzdržljiva in močna zaščita

Material EPS z visoko gostoto in robustno ohišje osebnega računalnika zagotavljata izjemno zaščito in visoko zmogljivo blaženje udarcev. Fluorescentni trakovi in ​​podloga bodo povečali udobje pri nošenju in splošno varnost.

Magnetna sončna očala

Uporaba snemljivih očal lahko uporabnike močno zaščiti pred vetrom, peskom in drugimi elementi poleg ostrega bleščanja in močne sončne svetlobe. Ščitnik za oči se lahko magnetno pritrdi na čelado. Vgrajena leča zagotavlja popolno vsestransko vizualno zaščito, ki odpravlja potrebo po sončnih očalih, nadležnem znojenju in rosenju ter združljivost z očali za odpravljanje kratkovidnosti.

Ultralahka kolesarska čelada Shengmilo z odstranljivim vizirjem, očali, varna zadnja luč za kolesa, intergralno oblikovane čelade za gorsko cestno kolo MTBSuper svetla opozorilna USB LED

Na voljo je s svetlimi zadnjimi lučmi, ki imajo tri možnosti osvetlitve: način stalne svetlobe, utripajoči način in način potovanja. Te luči lahko naredijo voznike bistveno bolj vidne v temi ter opozorijo avtomobile in pešce za njimi, da vzdržujejo varno razdaljo.

Odlična izkušnja uporabe in zmogljivost

Za dobro prezračevanje in odvajanje toplote lahko 22 zračnikov v vetrovniku z notranjimi kanali učinkovito usmerja zračni tok skozi glavo. Uporabniki s to neverjetno lahko čelado ne bodo imeli nobenega bremena ali užitka.

Popolna prilagoditev velikosti

Z večdimenzionalnim sistemom regulacije lahko uporabniki hitro spremenijo velikost tako obsega glave kot višine. S pomočjo nastavljivih trakov in večdimenzionalne prilagoditve ostane čelada stabilna na mestu z glavo v pravilnem položaju. Primeren je za obseg glave 54-60 cm, 54-61 cm. Pred nakupom natančno izmerite glavo.

Elegantna in kompaktna oblika

Elegantna, kompaktna oblika kolesarske čelade in stranski zračniki služijo za zmanjšanje zračnega upora s strani, hkrati pa povečajo dinamiko pretoka. To olajša pretok zraka od spredaj nazaj.

Naročite kolesarsko čelado Shengmilo MTB s snemljivimi magnetnimi očali in zadnjo lučjo

Mnenja

Obstaja še ni komentarja.

Bodite prvi in ​​ocenite “Shengmilo MTB kolesarska čelada s snemljivimi magnetnimi očali in zadnjo lučjo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena *

Pomaknite se na vrh
napaka: Vsebina je zaščitena !!