• Ni izdelkov v košarici.
Poglej košarico
Vmesni seštevek:

Trgovina

Mobilna shramba EVA Hard Shell

EVA Hard Shell Mobile Storage ščiti pripomočke s premerom do 7 palcev, hkrati pa vam omogoča, da med vožnjo s kolesom varno vidite svoj telefon. Vrtljiva zasnova se trdno oprime vašega ročaja in vam omogoča izbiro optimalnega kota gledanja, ko ste na poti!

45 

Deliti to:

Opis

Mobilna shramba EVA Hard Shell

To držalo za mobilni telefon EVA Hard Shell Mobile Storage se varno prilega ročaju vašega kolesa ali skuterja, kar vam omogoča, da vidite in dostopate do svojega telefona, ko ste na poti!

4 kremplji, ki se varno pritrdijo na ročaj kolesa ali motorja

Morate pritisniti srednji gumb na tem držalu za pritrditev in kremplji se bodo varno oprijeli okoli ročaja kolesa. Ko ste pripravljeni odstraniti telefon, preprosto pritisnite oba ročaja hkrati in vaša naprava bo varno sproščena, kar vam bo omogočilo, da zapustite kolo in nadaljujete potovanje.

Zasnova, odporna na škropljenje

Naša mobilna shramba EVA Hard Shell je bila zasnovana tako, da je vodoodporna! To pomeni, da lahko kolesarite v vsakem vremenu – snegu, dežju ali soncu – in veste, da bo vaša naprava varna.

Tesno se prilega napravi in ​​jo ohranja varno, ko ste zunaj.

To držalo se tesno prilega vašemu pametnemu telefonu in ga ohranja varnega med vožnjo s kolesom ali motorjem! Ostal bo popolnoma varen na vašem kolesu pod kotom, ki ga izberete, in zagotavljal idealno lahkotno sliko, ko ste na poti.

Prijazen do zaslona na dotik

Ta nosilec ne ovira vaše zmožnosti uporabe zaslona na dotik v telefonu ali katerega koli od vrat naprave, tako da lahko še vedno uporabljate žične slušalke ali se dotaknete zaslona, ​​da spremenite skladbo, preverite navodila in drugo (dokler niste premikanje).

Vrtenje stopnje 360

EVA Hard Shell Mobile Storage je 360-stopinjsko spremenljivo držalo, ki vam omogoča, da svoj telefon postavite v najudobnejši položaj za gledanje med vožnjo, bodisi navpično ali vodoravno. To je idealno za uporabo pametnega telefona kot navigacijskega sistema, saj zagotavlja optimalen vidni kot.

Združljivo s telefoni do 7″

Ta mobilna shramba EVA Hard Shell je primerna za telefone velikosti od 4.7 do 7 palcev, zaradi česar je idealna za skoraj vse telefone na trgu! Ne glede na to, ali je vaša naprava velika 4.7 ali 7 palcev, se držalo prilagodi tako, da se trdno zapne okoli nje in jo ohranja popolnoma varno. To pomeni, da bo deloval z vsemi telefoni iPhone, vključno s serijo iPhone 13, kot tudi z večino telefonov Android, vključno s serijama Samsung Galaxy S21 in Z Fold.

Tehnični podatki

  • Tip: torba za kolo
  • Namestitev: na okvir
  • Materiali: najlon
  • Vodoodporen premaz: da
  • Lastnosti: predal za pametni telefon 7”
  • Dimenzije: 150 x 225 x 90 mm

Naročite EVA Hard Shell Mobile Storage

Mnenja

Obstaja še ni komentarja.

Bodite prvi in ​​ocenite “EVA Hard Shell Mobile Storage”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena *

Morda vam bo všeč tudi ...

Pomaknite se na vrh
napaka: Vsebina je zaščitena !!