Trgovina

37L 3 v 1 večnamenska zadnja torba za prtljažnik Touring Cam Pannier

Pripravite se na svojo naslednjo vožnjo z 37L 3 v 1 večnamenskimi zadnjimi torbami za prtljažnik Touring Cam Pannier in poskrbite, da boste imeli vse, kar potrebujete. Ta zmogljiva torba je idealna za dolga potovanja, ko želite imeti orodje pri roki, ne da bi ga nosili s seboj.

99 

KODA IZDELKA: 40029 Kategorija:
Deliti to:

Opis

Pripravite se na prihajajočo vožnjo z 37L 3 v 1 večfunkcijsko torbo Touring Cam Pannier in poskrbite, da boste imeli vse, kar potrebujete. Ko želite imeti svoje orodje pri roki, ne da bi ga nosili s seboj, je ta robustna torba idealen spremljevalec za daljša potovanja. Namestite ga na svoje cestno ali gorsko kolo za enostaven dostop do vsega, kar boste potrebovali med vožnjo.

Kotni dizajnTorba 3 v 1

Dve stranski vreči in ena zgornja vreča s snemljivimi vrečama lahko zlahka spravita predmete. Ker je sprednja stran torbe nagnjena, je na nogah ne boste čutili gubanja.

Kotna oblika torbe

Poševna zasnova žepa daje kolesarjem veliko prostora za kolesarjenje, ne da bi se njihove pete dotikale tal.

Velik prostor37L (10 galon) Kapaciteta

Torba s prostornino 37 L zadostuje za daljše vožnje. Blago je lažje vzeti in držati z zadrgo. Zelo priročno je za vaše kolesarsko potovanje, saj zadrga z logotipom ne drsi. Zgornjo torbo je mogoče odstraniti in enostavno preoblikovati v torbo za čez ramo s pomočjo priloženega naramnice.

vodoodporno

37L 3 v 1 večnamenska zadnja nosilna torba za prtljažnik Touring Cam Pannier ima vodoodbojne lastnosti, zaradi česar vodne kapljice težko prodrejo vanj.

Nočni pogledOdsevni LOGO

Odsevni logotipi imajo pomembno vlogo pri zagotavljanju varnostnega opozorila in povečanju varnosti med kolesarjenjem zunaj.

Lahka

Lahka zasnova in tkanina brez gub, ki se vleče, olajšata breme. Enostavno čiščenje Blatnik na hrbtni strani preprečuje, da bi se torba umazala ali da bi se hkrati zapletla v kolo vozila.

Durable

S PE podlogo in 2.5 mm PE ploščo na zadnji strani je ta material zelo odporen na trganje in robusten. Obojestranske mreže se lahko uporabljajo za shranjevanje pogosto uporabljenih predmetov, kot so zemljevidi, steklenice za vodo s prostimi mesti itd.

Hitra namestitev in sprostitev

Za pritrditev ali odstranitev stranskih torb s stojala uporabite tri zaponke z nastavljivimi trakovi in ​​dva trakova na ježka. 4 zaponke za pritrditev zgornje torbe. Velcro trakovi olajšajo namestitev. Večina koles, vključno z gorskimi kolesi, cestnimi kolesi in kolesi za dnevno vožnjo, je združljivih.

Tehnični podatki

  • Barva: Črna
  • Prostornina: 37 L
  • Material: 900D poliester
  • Zgornja torba: 30 x 13 x 35 cm / 11.81 x 5.11 x 13.77 palca (D x Š x V)
  • Stranska torba: 30 x 14 x 31 cm / 11.81 x 5.51 x 12.20 palcev (D x Š x V)
  • Velikost paketa: 34 x 34 x 7 cm / 13.38 x 13.38 x 2.75 (D x Š x V)
  • Teža: 1357g / 2.993lb
  • Seznam paketov: 1 x kolesarska torba 3 v 1 za zadnji prtljažnik

Naročite 37L 3 v 1 večnamenske zadnje torbe za prtljažnik Touring Cam Pannier

Mnenja

Obstaja še ni komentarja.

Bodite prvi in ​​ocenite “37L 3 v 1 večnamenske zadnje nosilne torbe za prtljažnik Touring Cam Pannier”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena *

Pomaknite se na vrh
napaka: Vsebina je zaščitena !!